Het Odensehuis laat zien dat mensen met dementie er gewoon bij horen.

 

Odensehuis Walcheren  

Het Odensehuis Walcheren geeft mensen met dementie een plek en een stem.

Mensen met dementie en mensen met geheugenklachten zijn welkom in dit Odensehuis Walcheren. Alleen of samen met hun partner, familie of vrienden. Het Odensehuis laat zien dat mensen met dementie er gewoon bij horen. Het gaat om wat u wel kunt en niet om wat u niet meer kunt. U kunt op dinsdag- en vrijdagmorgen binnenlopen voor een kopje koffie. U bepaalt zelf wat u gaat doen: de krant lezen, informatie opzoeken, samen met anderen activiteiten organiseren, zoals een creatieve of sportieve activiteit. U hoeft niet steeds uit te leggen dat u dementie hebt. U ontmoet andere mensen in een zelfde situatie. U kunt zich inzetten voor andere mensen met dementie door hen op weg te helpen met uw kennis en ervaringen. Bezoekers van het Odensehuis Walcheren delen hun ervaringen en geven informatie over hun mogelijkheden en behoeften aan professionals. Regelmatig worden er lezingen en korte cursussen georganiseerd voor verschillende doelgroepen.

Odensehuis Walcheren opende haar deuren op 16 april 2013.

Het Odensehuis Walcheren aan het Pablo Picassoplein 86 in Vlissingen is open gegaan voor mensen met geheugenproblemen. Ook familieleden, vrienden en belangstellenden zijn van harte welkom.

Op dinsdag, woensdag en vrijdag kunt u vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur binnenlopen wanneer het u uitkomt. 

Aanmelden voor orientatie activiteiten

Op woensdag zijn wekelijks allerlei andere activiteiten te doen. U kunt er bijvoorbeeld gaan muziek maken, koken of een uitstapje maken. Voor deelname aan de activiteiten op de woensdag is aanmelden gewenst.

Aanmelden bij:

Odensehuis Walcheren
Tel: 0118 – 853 478

Info@odensehuiswalcheren.nl 

 

Bekijk hier onze brochure (PDF)

Odensehuis op Twitter