Onze vrijwilligers

Odensehuis Walcheren telt zo’n 10 vrijwilligers. Veel van hen hebben ervaring met dementie. De één heeft het proces doorleefd met een partner of familielid. De ander heeft in de zorg gewerkt en weet zodoende wat erbij komt kijken. En weer een ander heeft gewoonweg een warm hart voor de medemens en leert gaandeweg bij Odensehuis Walcheren hoe we er voor elkaar kunnen zijn tijdens dit lastige proces.

Hier kun je meer lezen over ons vrijwilligersbeleid.

Lees hier hoe we één grote vriendengroep vormen

Wij vinden het heel belangrijk om er met elkaar, door elkaar én voor elkaar te zijn. Dat we met elkaar lief en leed kunnen delen, dat we elkaar tips en adviezen kunnen geven zodat die ander weer verder kan, dat we er werkelijk voor elkaar zijn. Dat ieder zich gewaardeerd, geborgen én vooral mens voelt. Daar doen we het voor!

Vacatures

Creatief talent

Bent u gek op handenarbeid of handwerken? Bent u een kei in bijv. boetseren, houtbranden, breien, haken, hand lettering, quilten, tekenen, schilderen, wol vilten of een andere leuke, creatieve hobby? En/of vindt u het leuk om daar een cursus over te geven om andere mensen dat te leren? Of wilt u eerst wat meer weten over de werkzaamheden en mogelijkheden? Wat leuk! Neem contact met ons op. We maken graag een keertje kennis en leggen u met plezier alles uit.

Gastheer/Gastvrouw

Houdt u er van om te zorgen voor een lekker kopje koffie/thee en bijv. met anderen een praatje te maken, mee te helpen met activiteiten, spelletjes te doen of een stukje te wandelen? Vindt u het leuk om met mensen uitstapjes te maken naar bijv. een museum of een bloementuin? Of wilt u eerst wat meer weten over de werkzaamheden en mogelijkheden? Wat leuk! Neem contact met ons op. We maken graag een keertje kennis en leggen u met plezier alles uit.

Ik kan hier heel veel leren van hoe mensen in het leven staan.

Mensen die tussen wal en schip (dreigen te) vallen, kunnen hier terecht.

Je raakt gehecht aan de mensen die hier steeds komen.