Ik ben mantelzorger

Voor u is het minstens even lastig dat uw naaste met geheugenklachten kampt, als voor de persoon zelf. U ziet het gedrag van uw naaste veranderen. Het is niet altijd makkelijk om hier goed mee om te gaan. Gevoelens als onmacht, ergernis, boosheid, verdriet zijn in deze situatie heel normaal. En ook een gevoel van schuld is heel gewoon, want tjonge, u wilt ook wel eens tijd voor uzelf.

Adviezen en tips waar u wat aan heeft

Alle vrijwilligers en deelnemers van Odensehuis Walcheren begrijpen wat u doormaakt en weten uit ervaring hoe ermee om te gaan. We delen tips en adviezen om elkaar verder te helpen in dit lastige proces.

Even een momentje voor uzelf

Het Odensehuis Walcheren biedt u ook graag even een momentje voor uzelf. Even los van de verantwoordelijkheden die u voelt voor uw naaste. Dat kan zijn door een gezellig kletspraatje, meedoen aan een leuke activiteit of gewoonweg door uw partner bij ons in goede handen achter te laten en zelf iets anders te ondernemen. Net waar u behoefte aan heeft.

Iets voor u?

Spreekt het u aan? Neem dan eens contact op voor een vrijblijvende kennismaking bij ons óf bij u thuis. Anders dan bij formele zorginstellingen, heeft u bij Odensehuis Walcheren geen indicatie of doorverwijzing van een dokter nodig. U kunt op eigen initiatief bij ons terecht. We staan direct voor u klaar.