Kosten & donaties

Eigen bijdrage deelnemers

Dankzij de subsidie van de 3 Walcherse gemeenten; Vlissingen, Middelburg en Veere én de donaties van mooie mensen en bedrijven kunnen we de kosten voor onze deelnemers zo laag mogelijk houden.

Contributie inclusief activiteiten bedraagt € 12,50 per persoon per maand. Voor dit bedrag mag je zo vaak langskomen als je wil. Voor de koffie, thee, sap en koekjes zorgen wij!

Eet je ook graag met ons mee? Dan vragen we €5,- per persoon voor een lunch of €7,- per persoon voor een warme maaltijd.

Subsidie & donaties

Odensehuis Walcheren is gevestigd aan het Pablo Picassoplein 86, in Vlissingen. De kosten voor deze locatie en de aanvullende kosten om activiteiten mogelijk te maken, kunnen we voor een groot deel betalen dankzij subsidie van de 3 Walcherse gemeenten en donaties.

Meer informatie over het jaarverslag en de jaarekening.

Subsidie

Odensehuis Walcheren ontvangt subsidie van de gemeenten omdat het een positieve bijdrage levert aan de zorg. We zien dat deelnemers van het Odensehuis Walcheren langer zelfstandig kunnen blijven en veel korter gebruik hoeven te maken van intensieve zorg. Dit is niet alleen bijzonder fijn voor de persoon zelf, maar verlaagt ook de druk op de zorg.

Donaties

Bij Odensehuis Walcheren prijzen we ons gelukkig met diverse donateurs. Bedrijven en particulieren die ons een warm hart toedragen. Dankzij hen kunnen we zo veel doen voor onze deelnemers. We kunnen onze donateurs hiervoor niet genoeg bedanken.

Steun ons

Wil je ook een steentje bijdragen aan Odensehuis Walcheren of aan een specifieke activiteit? Wat fijn! We hebben jouw steun hard nodig. We zouden nog zoveel meer leuke dingen willen doen, zoals een extra activiteit of uitje organiseren.
Wil je hieraan bijdragen? Dat zou fantastisch zijn! Alle beetjes helpen.

Onze hoofdsponsoren