Kosten & Donaties

Eigen bijdrage deelnemers

Dankzij de subsidie van de 3 Walcherse gemeenten en donaties van mooie mensen en bedrijven kunnen we de kosten voor deelnemers zo laag mogelijk houden.
Contributie incl. activiteiten € 10,00 p.p. per maand
Voor dit bedrag kunt u zo vaak langskomen als u wilt. Voor de koffie, thee, sap en koekjes zorgen wij.
Eet u ook graag met ons mee? Dan vragen we €5,00 p.p. voor een lunch of € 7,00 p.p. voor een warme maaltijd.

Subsidie & donaties

Odensehuis Walcheren is gevestigd aan het Pablo Picassoplein 86, in Vlissingen. De kosten voor deze locatie en de aanvullende kosten om activiteiten mogelijk te maken, kunnen we voor een groot deel betalen dankzij subsidie van de 3 Walcherse gemeenten en donaties.

Hier vindt u meer informatie over het jaarverslag en de jaarrekening.

Subsidie

Odensehuis Walcheren ontvangt subsidie van de gemeenten omdat het een positieve bijdrage levert aan de zorg. We zien dat deelnemers van het Odensehuis Walcheren langer zelfstandig kunnen blijven en veel korter gebruik hoeven te maken van intensieve zorg. Dit is niet alleen bijzonder fijn voor de persoon zelf, maar verlaagt ook de druk op de zorg.

Donaties

Bij Odensehuis Walcheren prijzen we ons gelukkig met diverse donateurs. Bedrijven en particulieren die ons een warm hart toedragen. Dankzij hen kunnen we zo veel doen voor onze deelnemers. We kunnen onze donateurs hiervoor niet genoeg bedanken.

Steun ons

Wilt u ook een steentje bijdragen aan Odensehuis Walcheren of aan een specifieke activiteit? Wat fijn! We hebben uw steun hard nodig. We zouden nog zoveel meer leuke dingen willen doen, zoals een extra activiteit of uitje organiseren.
Wilt u hieraan bijdragen? Dat zou fantastisch zijn! Alle beetjes helpen.

Onze hoofdsponsoren