Ik heb geheugenklachten

U wilt het eigenlijk niet geloven, u bent hier nog helemaal niet aan toe! Maar de diagnose is er. U heeft geheugenklachten. Familie en vrienden vinden het lastig hiermee om te gaan en u beseft: ik kan dit niet alleen. Dat hoeft gelukkig ook niet.

Nog zoveel te genieten!

In het Odensehuis Walcheren ontmoet u mensen die dezelfde klachten ervaren en voor dezelfde uitdagingen staan als u. Hier begrijpen we elkaar. Samen praten we over onze ervaringen, delen we tips en adviezen en leren we elkaar om te gaan met de uitdagingen. En bovenal: samen maken we plezier. Want ook met dementie valt er nog zoveel te genieten!

U kunt nog zoveel dingen wél

Bij Odensehuis Walcheren bekijken we alles van de positieve kant. We kijken niet naar wat u niet meer kan, maar dagen u uit om nieuwe dingen te proberen. Samen kijken we wat u leuk vindt om te doen en te leren. U kunt namelijk nog zoveel dingen wél. U houdt zo meteen uw hersenen actief en beleeft veel plezier, samen met uw nieuwe vrienden van Odensehuis Walcheren.

Iets voor u?

Is het iets voor u? Neem dan eens contact met ons voor een vrijblijvende kennismaking bij ons. Alleen of samen met uw mantelzorger. Anders dan bij de zorginstellingen, heeft u bij Odensehuis Walcheren geen indicatie of doorverwijzing van een dokter nodig. U kunt op eigen initiatief bij ons terecht. We staan direct voor u klaar.